Quad adventure
Image default
Business

Kartonnen bekers, de nieuwe billboards?

 

Zijn kartonnen bekers de nieuwe billboards voor bedrijven? Je vraagt je vast af hoe dit in godsnaam zou werken. De kartonnen bekers zouden natuurlijk ook niet letterlijk als billboards dienen, maar ze kunnen wel voor promotiedoeleinden worden gebruikt. Voor we over die bekers beginnen, lopen we echter eerst door de functies van kartonnen bekers heen. De koffiebeker wordt namelijk doorgaans voor koffieautomaten gebruikt, maar heeft nog veel andere functies!

Koffiebekers voor automaten

De koffieautomaat op werk is standaard de plek waar de kartonnen koffiebekers staan. Omdat kartonnen bekers warmte redelijk goed weren, zijn ze ideaal voor warme dranken. Desondanks worden ze ook bij waterautomaten (waterkoelers) ingezet, omdat deze daar ook prima geschikt voor zijn. Een ander voordeel ten opzichte van bekers van ander materiaal, is dat het stevig is én doorgaans duurzamer.

Kartonnen bekertjes in alle maten

Wat tevens handig is aan kartonnen bekers is dat ze in verschillende vormen en maten komen. Wat jouw voorkeur ook is, zo’n beker is hoogstwaarschijnlijk wel te vinden. De kartonnen bekertjes worden de laatste tijd vooral ook aangeboden bij koffie-to-go tentjes. Vooral op stations en bij evenementen zijn deze zeer populair. Omdat het zo populair is, is de aankoopreden van koffie op deze locaties anders geworden. Mensen kopen ook het merk en willen graag laten zien dat ze koffie drinken op een bepaalde plek. Op deze trend kan ingespeeld worden door marketeers met behulp van bedrukking.

Goedkope promotie met bekers

De kartonnen koffiebekers kunnen redelijk goedkoop bedrukt worden. Door de juiste keuze te maken door bijvoorbeeld het toevoegen van een logo aan de beker, of door een boodschap op de kartonnen koffiebeker te plaatsen die aansluit op de gebruiker. De daadwerkelijke voordelen die je hieruit kan halen zijn:

Professionaliteit: binnen je bedrijf koffiebekers gebruiken van het bedrijf oogt erg professioneel en zal bezoekers (goedkoop) een positieve indruk geven.

Onbewuste/ludieke promotie: Door een marketingboodschap op bekers bij events te zetten, kunnen deze mensen beïnvloed worden door de koffiebeker. In het beste geval zullen ze hem zelfs delen via social media.

Je kunt alle goedkope en duurdere mogelijkheden bekijken en advies over het inzetten van kartonnen koffiebekers direct kijken op koffiebekerbestellen.nl.