Quad adventure
Image default
Business

Kies voor dakplaten voor uw nieuwbouw- of renovatieproject

Een nieuw dak hoeft niet per definitie traditioneel te zijn. Dakpannen kennen we in Nederland allemaal. Maar dat je ook met andere materialen kan werken is niet algemeen bekend. Oké, de platte daken met bitumen maar daar houdt het dan ook wel mee op. Natuurlijk kent u de schuren in agrarisch gebied en de loodsen voor de industrie. Die zijn meestal gemaakt van gevel- en dakplaten. Dat betekent een snelle en efficiënte bouw. Was er vroeger weinig keuze in vormen en stijlen dan is dat tegenwoordig wel anders. Er is een keur aan platen en het meest in het oog springende is dat dak en gevelbeplating tegenwoordig ook in woningbouw worden gebruikt. Het kan een traditioneel huis net wat spannender maken.

Dakplaten voor alle soorten bouw

Het meest wordt er nog steeds van beplating gebruikt gemaakt voor de utiliteitsbouw. Loodsen en schuren. Een bestaand gebouw kan gerenoveerd worden met nieuwe beplating. Een dak moet er ook mooi uit zien. Daarom zoekt u de juiste platen voor uw project. Hierbij is warmte-isolatie een punt om rekening mee te houden. Sommige platen zijn namelijk voor geïsoleerd. Maar ook de stijl is van belang.  Modern, bijvoorbeeld zoals het trapeziumprofiel of golfprofiel of meer traditioneel zoals het dakpanprofiel. Voor stallen en hallen is een zogenaamd knikdak een goede optie. Deze isolerende platen worden vaak gebruikt in renovatiebouw bij asbestsanering of bij nieuwbouw in de agrarische sector. Lichtplaten zorgen voor een aangename (werk)ruimte voor mens en dier. Alle vormen van beplating kunnen snel worden aangebracht.

Vrijblijvend adviesgesprek voor uw project?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouw- of renovatie project? Zorg er dan voor dat u goed voorgelicht wordt door een bedrijf met ervaring. Alles over dakbeplating vind je op de site van EG Assembly. EG Assembly is een bedrijf met vakmensen en jarenlange ervaring op het gebied van dak- en gevelbeplating. Zij kunnen u op korte termijn informeren over de mogelijkheden voor uw project. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan u denkt. Ook kunt u natuurlijk project waar de beplating is aangebracht bekijken, zodat u een beter beeld krijgt van de verschillende uitstralingen.

https://www.egbv.nl/