Quad adventure
Image default
Business

Kranen voor in de badkamer

 

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met uw loodgieterswerkzaamheden. Loodgietshop.nl biedt u daarvoor precies wat u nodig hebt. Of u nu uw badkamer opnieuw wilt inrichten of dat u een HR ketel aan de waterkringloop van de woning wilt koppelen. Wij leveren daarvoor alles wat u nodig hebt. Van kleine, losse onderdelen tot complete sets om uw CV ketel aan te sluiten.

Is het tijd om de badkamer aan te pakken? In ons assortiment vindt u genoeg onderdelen voor de douche, het sanitair in het algemeen maar ook wastafelkranen. Deze zijn van erkende merken zoals Grohe. Tevens kunt u diverse varianten vinden voor buitenshuis gebruik.

Badkamermateriaal

Als u behoefte hebt aan badkamermateriaal zoals een kraan, neem dan een kijkje in ons aanbod. We leveren diverse materialen die u nodig hebt voor de installatie of herinrichting van uw badkamer. Zo zijn er badkuipen en ligbaden bij Loodgietshop te halen. Maar ook milieuzuinigere alternatieven zoals douchebakken zijn beschikbaar voor de doe-het-zelvende loodgieter.

Installeer zelf uw douchegoot of douchedrain en sluit alle leidingen aan op het waternet. Creëer verder zelf de sfeer in uw badkamer zoals u dat wilt inclusief warm water kranen.

Sanitaire meubels

Wat is een huis zonder de sanitaire meubels? Met een wastafelkraan maakt u uw woning compleet. U kunt volledige wastafelmeubel aanschaffen waarmee u uw gehele badkamer mee kunt inrichten. Daarnaast zijn er losse goederen verkrijgbaar zoals individuele wastafels, koude en warme waterkranen, maar ook stortbakken voor op het toilet of in de badkamer.

Op die zelfde wijze zijn er volledige installatie voor de wc beschikbaar. Ook is het mogelijk om onderdelen voor een wandcloset te halen. Wat het ook is dat u nodig hebt aan badkamer voorziening en kranen, schaf het aan bij Loodgietshop.nl en zorg voor kwalitatieve keramieke waren in uw woning waarmee u nog jaren mee vooruit kunt.