Quad adventure
Image default
Business

Op vakantie met je gezin

Is iedereen klaar voor een lange reis

De zomer is weer achter de rug, en inmiddels is de herfst volop losgebarsten. Wanneer je de weg op gaat rijd je door een soort regenbui van herfstblaadjes heen, en het bos is als het ware één groot herfstlandschap. Dit is dan ook het ultieme moment om met je hele gezin erop uit te trekken. Iedereen trekt zijn warmste kleren aan, maar zorgt er ook voor dat ze er netjes uit zien. Jullie gaan namelijk als gezin een leuke fotoshoot maken in het bos. Je hebt ook al een geweldig bos op het oog, het is wel even een stukje rijden maar dan krijg je er ook een heel mooi landschap voor terug. Samen met je partner en je kinderen tref je de voorbereidingen en je laadt je mobiele telefoon nog even op voordat jullie op pad gaan.

Gedonder op de achterbank

Eenmaal op pad met je gezin zit de stemming er al heel snel lekker in. Je partner heeft een thermoskan met warme koffie meegenomen en de kinderen zitten op de achterbank. Jullie hopen dat ze stiekem nog even een dutje zullen doen, maar helaas; nog voor jullie de stad uit zijn begint het gedonder al bij de kinderen. De kleinste vraagt of jullie er al zijn, en de oudste zegt dat hij niet zo moet zeuren. Voor jullie kunnen ingrijpen is het al mis; er wordt gegild op de achterbank. Wat een stress, en het had zo leuk moeten zijn vandaag. Je partner zucht; volgende keer toch maar weer de iPad mee op de achterbank?

Een iPad veilig meenemen

Eenmaal thuis na dit uitstapje neem je een kloek besluit; je gaat naar de autoradiodealer en laat een iPadhouder inbouwen op de achterbank. Een uitstapje met jullie gezin moet immers een feestje zijn en blijven. Dit is een aankoop waar je nog jaren plezier van gaat beleven. Want niet alleen jij hebt behoefte aan comfort; je familie heeft dit ook.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/apple/iphone-6