Quad adventure
Image default
Business

Regenwaterpomp voor een woning

Als men een regenwaterpomp voor in een woning wil kan men daarvoor bij ons terecht. Het gebruik van een regenwaterpomp in een huis is zeer gunstig. Men kan het kraanwaterverbruik drastisch verlagen wat goed voor het milieu is. Doordat opgevangen hemelwater dienst doet voor het kostbare drinkwater dat anders door het toilet gespoeld of in een tuin gespoten zou worden kan men bezuinigen op dergelijke middelen. Door een regenwatersysteem te laten installeren kan men van deze handige pompen gebruikmaken.

Er bestaan verscheidene regenwaterpompen die elk een eigen functie heeft. Ze kunnen gecombineerd worden met andere producten die samen één systeem vormen om de waterleidingen van een alternatieve watervoorziening te voorzien. Wil men een compleet overzicht van wat we u kunnen bieden dan kunt u daarvoor een blik werpen op onze site voor regenwaterpompen voor in een woning.

Regenwaterpomp installaties

Een regenwaterpomp installatie bestaat uit meerdere onderdelen. Zo kan het bestaan uit een dompelpomp. Een dergelijke klokpomp staat om de bodem van een opslagtank en kan zodoende al het regenwater naar de gewenste locatie brengen. Het is elektrisch aangedreven en is om die reden geheel waterdicht gemaakt. Wanneer het stuk gaat mag een hobbyist zo’n regenwaterpomp dan ook niet repareren. Deze zijn verder geschikt om licht vervuild water te verplaatsen dat niet bijtend is. Dat kan gaan om natuurlijk hemelwater, maar ook alles dat afkomstig is uit de grond, een bron, vijver of kelder. Ze schakelen automatisch over naar drinkwater bij leegstand zonder het reservoir daarmee te vullen. Zo is men altijd zuinig met kraanwater. En verder zit er een vlotterschakelaar in die aan en uit gaat op het juiste waterniveau. Een regenwaterpomp installatie voor uw woning is daarom een goede aankoop.

Aanvullende producten

Om een watersysteem in huis helemaal af te maken zijn er nog aanvullende producten naar regenwaterpompen verkrijgbaar. Zo zijn er regenwatertanks en -putten en verbindingstukken en meer. Maak uw installatie geheel af voor uw regenwaterpomp met onze overige producten.