Quad adventure
Image default
Business

Tips om af te vallen door nauwelijks te sporten

Als je wilt afvallen denken mensen al snel dat je meer moet gaan sporten. Dit is echter niet altijd het geval. Als je wilt afvallen dan zal dit al snel met voeding te maken hebben. Afvallen bestaat namelijk uit 30% sporten en wel 70% voeding. Meer dan twee derde van afvallen bestaat dus uit voeding en de manier hoe je hiermee om gaat. Je kan dus prima afvallen door op je voeding te letten en niet te sporten, maar je kan niet afvallen door niet op je eten te letten en veel te sporten. In dit artikel lees je informatie over hoe je met behulp van enkel eten kan afvallen zonder te sporten.

Eten doe je om energie in je lichaam te krijgen, energie heb je nodig om te kunnen bewegen. Energie kan je lichaam op drie verschillende manieren binnen krijgen via drie stoffen. Deze stoffen zijn koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze drie stoffen worden op een andere manier verwerkt door je lichaam. De snelheid waarmee je lichaam deze energiebronnen verwerkt is verschillend en daarbij ook cruciaal tijdens het afvallen. Koolhydraten worden namelijk moeizaam verband, waardoor je meer aan komt. Eiwitten en vetten stimuleren de verbanding van vet juist, hierdoor kan je makkelijker afvallen. Met dit in gedachte kan je dus afvallen. Zorg ervoor dat je geen koolhydraten eet, maar juist eiwitten en vetten.

Naast goed en gezond eten kan je je lichaam ook een beetje helpen door het te laten denken dat je sport. Bij sporten ga je zweten en verbrand je vetten. Dit kan je met behulp van een Sport Waist Trainer nabootsen. Een zogeheten Ann Chery zorgt ervoor dat je op de plekken waar je deze draagt zult gaan zweten en hierdoor zal je op deze specifieke plek vet verbranden. Voor je lichaam lijkt het dus alsof je aan het sporten bent, maar dat ben je niet.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/