Quad adventure
Image default
Business

Traineeship volgen bij de gemeente

Werken bij de gemeente direct wanneer u bent afgestudeerd? Het kan bij Newpublic. Volg een traineeship gemeente en start direct na het afstuderen bij de gemeente. Deze unieke traineeships zijn voor jong talent met ambitie. Iets voor u? Lees dan snel verder. 

Werken en leren

Werkervaring opdoen is erg belangrijk na het afstuderen. Zonder werkervaring is het voor veel starters lastig om aan de slag komen. Geniet van een functie op niveau wanneer u start met een traineeship gemeente. Wordt communicatiespecialist, planontwikkelaar of digitaal talent. U geniet van een fulltime aanstelling voor twee jaar als trainee en volgt daarnaast nog een online module. Zo heeft u alle handvatten die u nodig heeft om te starten. 

Vergoeding en vastigheid 

U krijgt natuurlijk een vergoeding tijdens deze traineeship gemeente. Uw salaris wordt bepaald door het wettelijke bepalingen voor trainees. Na deze traineeship gemeente heeft u grote kans dat u een vaste aanstelling aangeboden krijgt bij de gemeente. Indien dit niet het geval is, beschikt u over genoeg werkervaring voor werken bij een andere gemeente of overheidsinstelling. Het is daarom de beste start van uw carrière.  Komt u in aanmerking voor een traineeship gemeente? Doe de online de test bij Newpublic en zie of een traineeship iets is voor u. U kunt zich direct aanmelden en meer informatie inwinnen over de traineeships.