Quad adventure
Image default
Business

Veilig en snel uw auto verkopen

Snel en veilig uw wagen verkopen? Dat kan via Besteautobod.BE! Zonder gedoe en zonder kosten kunt u binnen 1 dag uw auto verkopen via de autoveiling. Gegarandeerd de hoogste prijs voor uw auto.

 

Verkopen in 1 dag tijd

Wilt u binnen 1 dag uw auto verkopen? Ga dan naar de website van Besteautobod.BE en meldt uw auto aan. Binnen enkele eenvoudige stappen staat uw auto online en kan er geboden worden. Na 24 uur krijgt u het hoogst behaalde bod te horen en beslist u of u de auto verkoopt of niet. Naast het aanmelden is ook de verkoop kosteloos. Probeer het zelf dus gratis uit.

 

Alle auto’s verkopen

Via de autoveiling kunt u elke auto verkopen. Ook een auto zonder keuring voor verkoop of met schade kunt u probleemloos verkopen. Is de motor defect, zijn er reparaties nodig of is de auto betrokken geweest bij een verkeersongeval, ook dan kunt u bij deze autoveiling terecht. Of de auto nu in perfecte conditie verkeerd of een mankement heeft, bij de autoveiling van Besteautobod kunt u altijd terecht. Omdat het netwerk aan autobedrijven zo groot is zijn er altijd meerdere bedrijven die interesse tonen. Deze gaan tegen elkaar opbieden en daardoor is er altijd een hoog bod.

 

Zonder kosten en snel

U ontvangt gratis en vrijblijvend een bod op uw wagen. Is het bod voor u hoog genoeg dan kunt u de wagen hiervoor verkopen. Is het bod u te laag dan zit u nergens aan vast en hoeft u de auto niet te verkopen. De autoveilig is supersnel omdat u niet langer dan 1 dag hoeft te wachten op een gegarandeerd bod. Alle aangesloten autobedrijven zijn erkend dus u verkoopt altijd veilig uw auto. Ter plaatse krijgt u het geldbedrag uitbetaald zoals afgesproken.

 

Alle merken

Elk type voertuig kunt u aanmelden, van camionette tot personenwagen. Ook maakt het niet uit welk merk of type auto u heeft. Elke auto kunt u dus eenvoudig verkopen.