Quad adventure
Image default
Business

Verdeelkasten

AIC, dé leverancier van verdeelkasten voor de bouw

Zonder elektriciteit vallen bouwprojecten in duigen. Veilige elektrische stroom is voor de rendabele uitvoering van een bouwproject essentieel. Heaters, cementmolens, bouwliften en schaftketen,  alles draait om elektriciteit. Nu heeft Nederland een top energienetwerk, betrouwbaar en fijnmazig, zodat overal in Nederland betrouwbare elektriciteit beschikbaar is. En ook op de bouwplaatsen in Nederland is gewoonlijk elektriciteit beschikbaar. Energieleveranciers leveren elektriciteit tot aan de bouwmeterkast en vanaf daar is de energievoorziening op het bouwterrein de verantwoordelijkheid van de aannemer. Daarmee is de aannemer ook verantwoordelijk voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de energie op de bouwplaats. Aannemers geven deze verantwoordelijkheid vorm door te kiezen voor duurzame, topkwaliteit krachtstroomkabels en verdeelkasten van AIC. De krachtstroomkabels en verdeelkasten van AIC bewijzen zich in de dagelijkse praktijk in Nederland dag in en dag uit. Geen wonder dat AIC een van de meest favoriete leveranciers van elektriciteitsvoorzieningen op bouwplaatsen door heel Nederland is.

AIC als favoriete vraagbaak over verdeelkasten en krachtstroomkabels

AIC levert niet alleen benodigdheden voor een betrouwbare en veilige elektriciteitsvoorziening op de bouw door heel Nederland. Daarnaast geeft AIC ook advies over de energievoorziening op bouwplaatsen, zodat aannemers er niet alleen voor staan. Dus bent u aannemer en heeft u vragen heeft over de beste verdeelkasten in een bepaalde situatie, over het benodigde aantal krachtstroomkabels of over de gewenste lengte van de krachtstroomkabels dan kunt u terecht bij AIC.

Neem contact met AIC op over de energievoorziening op de bouw

Bij AIC nemen we u als aannemer serieus. We helpen u graag en snel op weg, zodat u uw projecten succesvol kunt uitvoeren. Test ons en neem contact met ons op en bel naar 0341 41 33 41 of mail uw vragen naar info@aic.nl.