Quad adventure
Image default
Business

VT2000 Rotterdam is uw specialist.

 

U wilt een nieuw appartement kopen in de omgeving van Rotterdam, maar weet u ook waarmee u te maken krijgt? In dit artikel wordt er uitgelegd wat VvE is en waarom u ermee te maken krijgt, Welke taken een VvE heeft en hoe wij gecertificeerd zijn. Bent u geïnteresseerd hierin, lees dan verder!

Wat is VvE

VvE is de afkorting van Vereniging van Eigenaren. Hiermee krijgt u te maken als u een appartement koopt. Wanneer dit het geval is, dan zal u automatisch lid worden van de VvE. Voor de wet koopt u een appartementsrecht; een aandeel van een gebouw en het alleengebruiksrecht van de woning. U bent samen met de andere bewoners van de appartementen mede-eigenaars.

Taken van de VvE

Als bewoner heeft u recht op het medegebruik van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw. Denk hierbij aan het trappenhuis en de lift. De vereniging is verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke onderdelen van een gebouw, zoals het trappenhuis, de lift, het dak, de gevels, de fundering, de entree en de technische installaties. VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud. Daarnaast is de VvE verantwoordelijk voor de gezamenlijke kosten, het oplossen van problemen en het beheren van de financiën. De manier waarop de kosten verdeeld worden is vastgelegd in de splitsingsakte. 

Gecertificeerd VvE

Ons bedrijf is al meer dan 18 jaar specialist voor uw VvE beheer. Het is belangrijk dat u een beheerder kiest die alle werkzaamheden voor u kan uitvoeren. Bij ons heeft u die garantie. Dit heeft bij ons geresulteerd in dat wij SKW en AFM gecertificeerd zijn.

VvE beheer Rotterdam

Bent u opzoek naar een Vve beheer in Rotterdam en omstreken, dan kunt u ons altijd benaderen. 

Heeft u toch liever een ervaren partij uit Amsterdam om uw VvE te ontlasten? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in!