Quad adventure
Image default
Business

VT2000 VvE beheer (Amsterdam)

 

Het beheer uitbesteden of in eigen handen nemen? – Verenigingen van Eigenaren hebben twee keuzes, het beheer zelf verzorgen of het beheer uitbesteden aan een (professionele) VvE beheerder. Het laatste is tegenwoordig steeds vaker het geval. Dit heeft meerdere redenen. Het bespaart in de eerste plaats enorm veel tijd en vraagt minder inspanning van vrijwilligers. Door veranderende wetgevingen worden steeds hogere eisen gesteld aan het beheren van Verenigingen van Eigenaren. Er zijn in Nederland rond de 30 beheerders van Verenigingen van Eigenaren die het SKW certificaat hebben ontvangen. VT2000 is zo’n VvE beheerder die in Nederland een goede naam heeft opgebouwd.

In Amsterdam kunt u bovendien terecht bij onze dochteronderneming, De Amsterdamse VvE Beheerder.

VT2000 in de hoofdstad

VT2000 is in staat om  het hele beheer te verzorgen voor de Vereniging van Eigenaren, maar ook een deel van het beheer. VT2000 staat bekend om haar uitstekende communicatie naar de klanten toe en een goede bereikbaarheid. Voor elke Vereniging van Eigenaren is er een persoonlijk aanspreekpunt. De complete afhandeling van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u ook aan het juiste adres.

Vragen over VT2000

Heeft u vragen over VT2000 voor uw VvE beheer in Amsterdam of een andere stad en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, onze vakkundige collega’s helpen u graag verder. Kijk direct verder op de website. Uiteraard kan er ook een afspraak worden gemaakt bij ons op kantoor of kunnen we bij u ter plaatse komen. Verenigingen van Eigenaren zijn in Amsterdam bij VT2000 op de juiste plaats.