Quad adventure
Image default
Business

Wat krijg ik als ik verander van energieleverancier?

 

Tegenwoordig veranderen steeds meer mensen jaarlijks van energieleverancier. Waar de markt voorheen redelijk vastlag, en de focus vooral lag op klantbehoud, ligt de focus door de open markt tegenwoordig steeds meer op het aantrekken van nieuwe klanten. Hierdoor wordt het voor iedereen zeer aantrekkelijk om jaarlijks energie acties te vergelijken en de overstap te maken naar de op dat moment meest interessante partij. We hebben nog een keer voor je op een rij gezet waarom je zou moeten veranderen van energieleverancier.

Iedereen gebruikt dezelfde energie

Wanneer je groene stroom afneemt, krijg je gewoon dezelfde stroom als iemand die geen groene stroom afneemt. Iedereen zit namelijk aangesloten op hetzelfde stroomnet en heeft te maken met dezelfde netbeheerders. Energie die bijvoorbeeld wordt opgewekt via een windmolen, komt binnen bij hetzelfde netwerk en komt dus ook gewoon binnen bij jouw buren. Er zit bovendien een ingewikkelde certificering achter, over wie wel of niet het naampje groene stroom mag gebruiken. In werkelijkheid is slechts een fractie van de energie die wij gebruiken echt ‘groen’. Arjen Lubach vertelt er in dit filmpje meer over. Daarom maakt het niets uit wie jouw energieleverancier is. Tijd om over te stappen dus en de beste Energie Acties met elkaar te vergelijken!

Wat zijn de voordelen voor mij?

Gelukkig wil iedere energiemaatschappij nieuwe klanten binnenhalen. Hierdoor bieden ze diverse interessante acties. Wat te denken van bijvoorbeeld een gratis tablet bij het veranderen van maatschappij? Energie Acties heeft alle gratis tablet acties voor je op een rij gezet. Zo werken wij dagelijks het aanbod van acties bij, waardoor jij altijd up-to-date bent van de mogelijkheden. De laatste beschikbare actie is er een van Essent. Essent biedt de nieuwste Samsung Galaxy Tab bij het tekenen van een driejarig ‘groene’ stroom contract!