Quad adventure
Image default
Business

Waterpijp ervaringen verbeteren

Als je vaak met je vrienden de waterpijp gebruikt of je gaat meerdere keren in de maand naar een shisha loungen is het wel eens om wat andere dingen te proberen. Om een gegeven moment is het speciale eraf en heb je zin in iets anders. Je hoeft niet per se van de waterpijp af te stappen, je kan namelijk ook wat andere dingen met de waterpijp proberen. In dit artikel lees je een aantal leuke dingen om eens met vrienden uit te proberen om jouw ervaring met de waterpijp te verbeteren, ook vind je in dit artikel een aantal handige tips.

Voor optimaal gebruik is het aan te raden om meerdere shisha slangen te gebruiken. Hiermee voorkom je dat smaken in de slang blijven hangen en hierdoor andere smaken minder goed naar voren zullen komen.

Het nut van het water in de waterpijp is om de rook af te koelen. Dit kan je nog sneller en beter doen door ijsblokjes toe te voegen aan het water. Hierdoor wordt de rook nog kouder en is het nog minder vervelend om te hijsen. Daarnaast geeft het een coole ‘chill’ aan de rook. Een ander iets dat misschien leuk is om te doen is het gebruiken van een andere substantie dan water. Water wordt super veel gebruikt in de waterpijp, maar je kan ook gemakkelijk iets anders gebruiken. Een hele goede optie hiervoor is het gebruik van melk. Door de dikte van de melk zal de rook ook dikker worden. Daarnaast krijgt het door de smaak van de melk ook een zachte smaak. Dit zorgt ervoor dat je heerlijke grote wolken rook kan blazen.

Combineer meerde smaken. De meeste mensen gebruiken één enkele fruittabak, maar je kan ook gemakkelijker verschillende smaken met elkaar mengen. Hierdoor proef je ook meerdere smaken en dit kan zorgen voor een unieke ervaring. Zo kan je bijvoorbeeld fruit combineren met drop. Hierdoor krijg je een hele aparte maar lekkere smaak.

https://premium-hookahs.nl/