Quad adventure
Image default
Business

Welk TV past bij jou?

Het uitkiezen van een tv kan erg lastig zijn, helemaal als je weinig verstand hebt van de laatste technieken. Via deze handige blog gaan wij je een handje helpen om de keuze te maken voor een nieuwe tv. We zullen bij elke tv vertellen wat de voordelen er van zijn en in welke situaties je de tv kan gebruiken.

Kijk je naar standaard tv zoals het nieuws, showbizz of royal nieuws? Dan heb jij niet tientallen extra opties nodig. Je hoeft niet per se een tv te kopen die van hoge kwaliteit is omdat je standaard programma’s bekijkt. Een hoge kwaliteit tv zal erg duur zijn en die extra kosten wil je niet. De beste optie voor een tv voor jou is een tv zonder overbodige extra’s en een minimale kwaliteit van Full HD.

Houd je van films en series en kijk je naar deze via YouTube of Netflix? Dan is het een handige keuze om voor een smart tv te gaan. De smart tv biedt de televisie toegang tot applicaties zoals YouTube en Netflix. Beide applicaties ondersteunen 4K en veel nieuwe films en series ondersteunen deze kwaliteit. Als je van maximaal beeldkwaliteit houdt is het aan te raden om een tv te kopen die de 4K resolutie ondersteunt.

Als je van gamen houdt wil je zo soepel mogelijk spelen zonder enige lag. Bij het aanschaffen van een tv moet je zorgen dat de tv maximaal 50 milliseconden input lag heeft. Als deze vertraging hoger is ga je dit zeker merken bij het gamen en dit beïnvloedt je prestaties. Heb je een PS4 Pro of een Xbox One S? Ga dan voor een 4k tv omdat de meeste spellen in de 4K resolutie ondersteunt worden. De beelden zullen extra scherp, helder en contrastrijk zijn en dus jouw game beleving verbeteren.

https://www.showbizz24.be/