Quad adventure
Image default
Business

taffe, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels op maat

Taffe

 Bij taffe vindt u industriële tafels op maat, tafels met stalen onderstellen en eiken tafel bladen. Deze tafels worden op maat gemaakt. Elke taffe design tafel kun u op welke maat dan ook of kleur tint bestellen. Bij taffe kunt u industriële tafels bestellen naar keuze en maat. Er is een divers aanbod van vintage eettafels, vergader tafels en restaurants tafels, industriele eettafel, industriele tafel, industriele tafels, gietijzeren tafelpoten, tafel met machine onderstel. Naast de verschillende soorten tafelmodellen is er ook een keuze in houtsoorten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een tafelblad van eiken hout. Naast de wagondelen en het oude oude is er ook keuze voor oud grenen hout. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geborstelde afwerking of voor een geschaafde afwerking. Bij de geborstelde afwerking worden de wagondelen alleen geborsteld waarbij het oude natuurlijke en ruige uiterlijk blijft behouden


Industriële vergadertafels

 Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd. ok voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal. Het houten tafelblad wordt gemaakt van oud eiken, nieuw eiken, wagondelen of oud grenen. De oude wagonplanken uit Frankrijk worden geschaafd en geschuurd tot een glad maar robuust oppervlak. Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd.

Stalen tafel onderstel 

 Industriële tafels op maat met wagonplanken en een stalen tafel frame. De stalen frames zijn gemaakt van plaat of buizen, of kokerprofielen. Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een oud machine onderstel of gietijzeren onderstel.

Online aanbod

 

Er is een online aanbod van oude machine onderstellen of gietijzeren tafel onderstellen te vinden op de website www.taffe.nl. Niet alleen zijn daar gietijzeren tafel onderstellen te vinden maar ook stalen tafelonderstellen. Deze tafel onderstellen worden aangeboden met een wagon eiken tafelblad. 

 

Franse wagondelen

 

De wagonplanken uit Frankijk zijn afkomstig uit oude treinwagons en hebben jarenlang dienst gedaan in deze zware industrie. Voordat de wagonplanken gebruikt worden voor een tafelblad worden de wagonplanken geschaafd. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de donkere en lichtere delen in het hout. 

 


Industriele tafels op maatwww.taffe.nlTaffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl